DDPP hesabınızı silin
DDPP hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bir gerekçe belirtmeniz gerekmez.
DDPP uygulamasında
- DDPP uygulamasını açın ve giriş yapın.
- Diğer'i açın.
- Hesabımı sil'i seçin ve onaylayın.
Hesabınız hemen silinir ve uygulama oturumunuzu kapatır.
Uygulama olmadan
Hesabınızın e-posta adresinden dpp@dppeu.cloud adresine yazıp hesabınızı silmemizi isteyin. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız. Hesabınız yalnızca Apple ile giriş yapıyor ve gizli bir aktarma adresi kullanıyorsa, Apple Hesabınızla kullandığınız e-posta adresinden yazın ve bunu belirtin.
Silinenler
- adınız, e-posta adresiniz ve şifreniz;
- Google ve Apple giriş bağlantılarınız (Apple ile Giriş yetkisini ayrıca Apple nezdinde iptal ederiz);
- giriş belirteçleriniz ve şifre sıfırlama bağlantılarınız;
- kuruluş üyelikleriniz.
Oluşturduğunuz ürünler, pasaportlar, olaylar ve dosyalar ait oldukları kuruluşta kalır, ancak artık sizi anmaz.
Saklananlar
- üyesi olduğunuz kuruluşlar, işletmeye ait olan ürünleri ve pasaportlarıyla. Bir kuruluşun tek sahibi sizseniz kuruluş DDPP'de kalır ve işletmenin göstereceği bir kişiye devredebiliriz;
- kuruluş yayından kaldırana kadar çevrimiçi kalan yayımlanmış pasaportlar;
- 14 gün sonra süresi dolan sunucu kayıtları ve yedekler.
Diğer haklarınız dahil tüm ayrıntılar Gizlilik Politikası'ndadır.